book bord: 32 62 63 36

Profil

restauranten har åbnet:
Mandag-tirsdag kl. 14-22
Onsdag-søndag kl. 12-22

Den Kinesiske Mur er Københavns største kinesiske restaurant og tilbyder den største kinesiske luksusbuffet. Vi har bragt den nyeste indretning fra Kina, hvilket giver os Danmarks mest moderne kinesiske restaurant. Vi tilbyder lækkert og god kvalitets mad til fornuftige priser. Dog satser vi ikke kun på maden, men også på selve oplevelsen. Det handler nemlig om at nyde maden på Den Kinesiske Mur. Kom ind med familie og venner og del en oplevelse, som er værd at huske på.

Vi har plads til omkring 200 spisende gæster og har gode P-pladser. Vi har en stor scene, som kan bruges til forskellige arrangementer så som firma-, bryllups-, konfirmations- og fødselsdagsfester. Nogle gæster foretrækker at holde festen derhjemme. Vi leverer derfor også buffeten hjem til din dør. Det eneste du skal gøre, er at ringe til os og dele din idé. Resten klarer vi!

Den Kinesiske Mur har været en kæmpe oplevelse for os i ledelsen. Vi er glade for at være Dan-marks største inspirationskilde for fremtidige kinesiske restauranter, og vi er glade for at dele vores oplevelse med jer!

Den Kinesiske Mur deltager i Smiley ordningen. Klik her for at se vores smileys>>

Velkommen til Restaurant Den Kinesiske Mur.